Kontakt telefon

+ 385 (021) 257 551
+ 385 095 198 3873

Poslovnica i salon keramike

Split: Ivekovićeva br.1 Stobreč - Barutana

PROFILI

Profili za keramiku i podove

PRIJELAZNI PROFILI
alt

Profili za pokrivanje spojeva, izrađeni od eloksiranog aluminija sa zlatnom, srebrnom i brončanom završnom obradom, mesinga ili inoxa u raznim širinama sa više ili manje reljefnom plosnatom površinom, raspoloživi sa samoljepljivom pozadinom ili perforirani u raznim dužinama.

ZAOBLJENI PROFILI
alt

Serija zaobljenih profila su proizvodi od visoko kvalitetnog PVC-a, mesinga, inoxa te aluminija u novim modernim/high-tech završnim obradama kako bi se ponudile bezbrojne mogućnosti kombiniranja sa keramikom, sanitarijama, drvom, mramorom, itd.

PROFIL ZA STEPENICE
alt

Vrlo elegantani profili za rubove stepenica koji ih čini protukliznima. Izrađeni od mesinga, nehrđajučeg čelika (inoxa) ili eloksiranog aluminija, gornji dio je reljefni kako bi se poboljšalo prianjanje. Obvezan u svim javnim objektima sukladno normama za sprječavanje nezgoda.

L PROFILI
alt

Profesionalni rubni profil osmišljen za zaštitu i ukrašavanje vanjskih kuteva obloga od keramičkih pločica, mozaika i mramora, raznih debljina. Koristi se i za povezivanje različitih vrsti podova te za zaštitu stepenica i podnih obloga. Odličan je kao rubne cokl-letvice te za zidne obloge u kupatilima i kuhinjama.

LISTELI I BORDURE
alt

Serija ukrasnih profila/lajsni, idealnih za trenutačno stvaranje kromatičnih efekata na oblogama od keramičkih pločica/mramora/mozaika ili, u slučaju primjene serije izrađene od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, za stvaranje separacija i dekoracija između podova od istog ili različitog materijala.

OKAPNI PROFILI
alt

“Profili od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, lakiranog aluminija ili prirodnog aluminija je serija vanjskih rubnih profila za izvedbu završnog brida i zaštitu betonskih čeonih bridova terasa i balkona. Profil je dizajniran sa potpornim graničnikom uz završni brid keramike, te odvodnim kutem kako bi se zaštitila košuljica/podloga.

KVADRATNI PROFILI
alt

Serija kvadratnih profila potpuno novih ravnih linija, proizvodi od visoko kvalitnog inoxa te aluminija u novim modernim/high-tech završnim obradama kako bi se ponudile bezbrojne mogućnosti kombiniranja sa keramikom, sanitarijama, drvom, mramorom, itd. Pojednostavljuje postavljanje i eliminira problem lomljivih bridova keramičkih pločica.

DILATACIJE
alt

Serija tehničkih dilatacijskih profila za podove. Izrađeni su od netoksičnog, koekstrudiranog PVC-a, otpornog na udarce, aluminija, mesinga ili inoxa. Mogu apsorbirati umjerena vlačna i tlačna naprezanja, a također su otporni na većinu kemijskih sredstava, habanje i UV zrake; mogu se koristiti i u eksterijerima i interijerima.

COKLE
alt

“COKLA” izrađena od inoxa AISI 304-1.4301, aluminija ili PVC-a Raspoloživa sa ili bez ljepila. Vrhunskog estetskog učinka, vrlo otporna i jednostavna za postavljanje, idealna je za ambijente koji zahtijevaju visoke estetske i higijenske standarde. Često se koristi u kontrastnim kombinacijama na podovima obloženim drvom, tepisonom itd.

SANITARNI PROFILI A
alt

Kutni profili za spojeve podne/zidne obloge preporučaju evropske higijensko-sanitarne direktive za održavanje čistoće u javnim objektima (bolnice, škole, uredi, restorani, svlačionice, kuhinje, stambeni prostori, itd.).

ZAŠTITA VANJSKOG KUTA
alt

Široki spektar kutnih profila koji se koriste za zaštitu i prekrivanje najizloženijih dijelova svih vrsta zidnih obloga te postojećih bridova. Izrađeni su od eloksiranog aluminija, PVC-a ili inoxa.

URADI SAM
alt

Kompletna serija kutnih profila, L profila, plosnatih profila, U profila, dvostrukih U profila, T profila, rubnih letvica itd.. jednostavno za postavu, za rad po principu “sam svoj majstor”.

NIVELATORI ZA PLOČICE
alt

Proleveling system je revolucioniran i inovativan sustav niveliranja kod postavljanja materijala srednjih i velikih debljina od 2 do 40 mm.