Kontakt telefon

+ 385 (021) 257 551
+ 385 095 198 3873

Poslovnica i salon keramike

Split: Ivekovićeva br.1 Stobreč - Barutana

Visoki standardi kvalitete

Kvalitetne keramičke pločice i stručni radnici garantiraju zadovoljstvo korisnicima

Najnovije tehnolgije

Profi keramika se konstantno usavršava i usvaja najnovije tehnologije polaganja pločica, obrazovanja kadra te primjene najnovijih materijala.

Stučni radnici

Profi keramika zapošljava samo školovane i stručne radnike kako bi se zadovoljili visoki standardi kvalitete izvedenih radova.

Sve na jednom mjestu

Od idejnog projekta i dizajna, nabavke potrebnog materijala i opreme pa sve do izvođenja radova, Profi keramika Vam nudi sve.

Kerakoll ljepila


img

 

Tvrtka Kerakoll nudi Vam veliki izbor proizvoda za pripremu podloga, proizvode za polaganje keramike i prirodnog kamena te polaganje parketa. Kerakoll se zahvaljujući ekološki prihvatljivim inovativnim riješenjima, istovremeno fokusirao na okoliš, kvalitetu života i zdravlje čovjeka.

U svojim proizvodnim procesima upotrebljavaju se ekološki prihvatljivi i prozračni građevinski materijali koji ujedno predstavljaju i temelj poslovne filozofije ove tvrtke. Inovacije, briga za okoliš, briga za zdravlje i udobnost stanovanja, glavne su misli vodilje Kerakolla što ga pozicionira u samom vrhu među konkurencijom.


LATICRETE ljepila i hidroizolacije


img

 

Misija tvrtke Laticrete oduvijek je bila postići kvalitetu u graditeljstvu. Zato koristimo najbolje materijale i kroz istraživanja razvijamo inovativna rješenja kako bismo utvrdili koje formule jamče najbolju kvalitetu naših proizvoda te tako kontinuirano širimo svoju ponudu. Pri tom uvijek vodimo računa o okolišu, čovjeku i ekološkoj održivosti.

Sustav polaganja podova i završnih obloga obuhvaća sve moguće primjene za koje nudi rješenja zahvaljujući iznimno kvalitetnim proizvodima, odabranim i ispitanim u Centru za ispitivanja kako bi korisnicima na raspolaganju uvijek bilo najbolje rješenje, od podloga za polaganje do hidroizolacije, ljepila i masa za fugiranje.